Rõõm kevadest! 11. aprill 2016

Aprillis ja mais saab Aru Grupi reklaamiga tutvuda Õhtulehe kevadväljaandes Rõõm Kevadest

Aru Grupp esitleb mugavaid lükand- ja voldiuksi, mille lausa pead oma koju saama!

LIUGAVANEVAD TERRASSIUKSED

Paralleelsiinidel liugavanev puitalumiinium terrassiuks “AruAL patio PARALLEL 60 CLASSIC” on soojapidav, vee- ja tuulekindel, mugav ning vastupidav terrassi lükanduks. Erinevad moodulosad asuvad eri tasapindadel. Uksed valmistatakse männi-, tamme- või meranti-liimpuidust. Alumiiniumdetailid on värvitud või anodeeritud.

 "Aru NORDIC patio PARALLEL 92"  lükanduksed oma uudse profiilisüsteemi ning klaasivalikuga omavad  suurepärast temperatuuri – ning heliisolatsioonivõimet, mis annavad tellijate soovidele rohkem vabadust. Võib julgemalt lubada suuri läbipaistvaid avatavaid seinaosi ilma hilisemate ülikõrgete energiakuludeta.

Klaasfassaadi süsteemiga kombineeritud paraleelsiinidel puit-alumiinium lükanduksel AruAL patio PARALLEL 68 Lara on 68 mm paksune raam, mis mahutab 46 mm klaaspaketi.

KALD-LIUGAVANEVAD TERRASSIUKSED

Liuguks “Aru patio LINE 68 CLASSIC IN” ukseleht ja mitteavatav osa asuvad samal tasapinnal, avamisel liigub uks teise tasapinda. Ust saab avada nii liug- kui kaldasendisse. Uksed valmistatakse kolmekihilisest liimpuidust. Kasutatavad puiduliigid on mänd, tamm ja meranti.

 VOLDITAVAD TERRASSIUKSED

"Aru NORDIC patio FOLD 92" on uue põlvkonna saksa tüüpi voldikuksed 92 mm puitprofiilide ja 52 mm kolmekihiliste klaaspakettidega, mis on toodetud pöördkaldakendega sarnases profiilisüsteemis. Mõistlik lahendus liitmaks vajadusel üheks toa ning õueruumi.

Erinevate lükand - ja voldikustega saab tutvuda SIIT!

Müügiesindused asuvad Tallinnas ja Huljal.

Toodete kohta lisainfo ja sobiva lahenduse leidmisel aitavad kaasa meie akna-uksetootmise projektijuhid.

Aru Grupp on 1993. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev umbes 150 töötajaga puidutööstusettevõte. Lääne-Virumaal asuvas tootmiskompleksis on neli tehast: akna-uksetehas, trepitehas, majatehas ning liimpuidust komponentide tehas.